Tuesday, September 11, 2012

QUICK MINI ULTA HAUL

HELLO HELLO AGAIN! I WENT TO MY LOCAL ULTA TO TAKE ADVANTAGE ON SOME OF THEIR SALES! I NEEDED SOME FALL COLOR VARNISHES LOL OK OK, NAIL POLISHES. I WONDER WHY CALI PEOPLE DON'T USE THE WORD VARNISH INSTEAD OF NAIL POLISH?


THIS WILL BE A QUICK POST SINCE ITS NOTHING SPECIAL, JUST NAIL POLISHES AND ONE EXTRA SHARE ITEM THAT I EXTREMELY LOVE! ULTA IS HAVING A SALE ON THEIR ULTA BRAND NAIL POLISHES FOR $2, I THINK RETAIL IS $6 BUT IN MY OPINION ITS NOT WORTH $6. I WOULD RATHER FORK OUT EXTRA MONEY FOR OPI, ESSIE OR NOT FORK OUT THE MONEY AND GET WET N WILD MEGALAST NAILPOLISHES, THE QUALITY IS SOO MUCH BETTER, I THINK! BUT FOR $2 ULTA BRAND, I HAD TO TRY THEM SINCE THEY DO OFFER PUURRTTY COLORS!

FROM LEFT TO RIGHT: pinata-yada-yada,moody blues,limelight,concrete evidence

SO FAR I HAVE TRIED CONCRETE EVIDENCE WHICH IS A CREAM PALE GREY, AND THAT REQUIRED LIKE 3-4 COATS!!! IT WAS JUST NOT PIGMENTED AT ALL.THEN, I TRIED MOODY BLUES AND THAT WAS ONE COAT, IT WAS SUPER PIGMENTED BUT NOT EVEN ONE FULL DAY IT STARTED TO SLIGHTLY CHIP, EHHHH. BY THE WAY, THE GLITTER ONE IS JUST GLITTER, YOU CANT GO WRONG LOL

ULTA DID HAVE A ONE DAY SALE ON THEIR BUTTER LONDON, SO I WAS THERE WHEN THEY OPENED IN THE MORNING JUST TO PICK THE COLORS I WANTED AND NOT BE LEFT WITH COLORS THAT I WASN'T FEELING.IT WAS A BUY ONE AT $14 AND GET THE SECOND FOR FREE! THIS WAS MY CHANCE TO TRY THIS BRAND FOR THE FIRST TIME.

FROM LEFT TO RIGHT-shag,bossy boots (shag is the latest fall color for butter london)

bossy boots- The first pic didn't do it any justice,above pic looked grey. This color is different, it reminds me of glow in the dark stuff but without it having to be in the dark.GLOW IN THE LIGHT!

I HAVEN'T TRIED THEM YET, BUT WHEN I DO, ILL SHARE WITH YOU GUYS. SO EXCITED!

ITEM TO SHARE WITH YOU ALL!


ITS THE ONE N ONLY ARGAN OIL HAIR TREATMENT THAT YOU CAN BUY AT SALLYS BEAUTY SUPPLY STORE OR AT ULTA, BUT ULTA OFFERS THE BIG BOTTLE FOR $11.99 AND  WITH THEIR WEEKLY COUPONS, I BELIEVE ULTA OFFERS THE BETTER PRICE AND QUANTITY! THIS STUFF IS AMAZING, I HAVE COLOR TREATED HAIR AND AFTER GOING THROUGH MANY PROCESS TO LIGHTEN MY OLD BLACK HAIR TO LIGHT BROWN/BLONDE(OMBRE), I WAS IN NEED FOR SOME SOFT HAIR! THIS INDEED HAS HELPED WITH MY DRY TIPS AND OVERALL GAVE IT SHINE THAT MY HAIR NEEDED! BUT SADLY TO SAY, SUMMER CAME AND NOW ITS LEAVING, ITS TIME FOR MY FALL HAIR! BUT I WILL CONTINUE TO USE THIS.

ARE ANY OF YOU PREPARING FOR THE FALL?
UNTIL THEN, I LEAVE YOU WITH A



Disclaimer: All items were purchased by me with my own money. All opinions are my own and I am not affiliated with any of the companies mentioned.





8 comments:

  1. I just ordered Pinata one with the BL bogo....do you like it?

    ReplyDelete
  2. Ooo what BL colors did you get? Actually i would say pinata is my fav from the choices i made, but whats best about pinata is that it doesnt have a dark tint, its clear so i like it because i came across others that are similar to pinata and they had a blk tint and it doesnt look good if u are trying to use it as a top coat

    ReplyDelete
  3. Awesome! I got Tart w/a Heart, Dodgey Barnett, Trustafarian, and Trout Pout! Excited to get them!!!

    ReplyDelete
  4. Ohh kool! U really took advantage of the sale, i knew i should've bought another set. o well... btw, i signed up for your giveaway, i want to do one and a beauty swap!

    ReplyDelete
  5. Yeah I wanted to hopefully bring more traffic through my page so I got a giveaway together.....whats a beauty swap????

    ReplyDelete
  6. Its wher u and another blogger/ vlogger exchange boxes full of beauty/ fashion items u would like to share wit each other. you set a price limit and you buy stuff and ship your box. u can check it out on youtube under beauty swap. its sonething fun to do and i want to give it a try

    ReplyDelete
  7. what i do with those nail polishes that require a lot of coats i paint my nails white first then use the other nail polish. it works pretty good :) i love all of the colors you chose! :)

    ReplyDelete
  8. O i never knew that! Thanks for the tip, im gonna have to give that a try.

    ReplyDelete